Мер Полтави скликає депутатів на сесію ради: переглядатимуть бюджет та міські програми

Влада
5 березня 2013 о 15:301166 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мер Полтави скликає депутатів на сесію ради: переглядатимуть бюджет та міські програми
Олександр Мамай видав розпорядження про скликання 30 сесії Полтавської міської ради.
Відповідний документ мер підписав учора, 4 березня.

30-та сесія відбудеться 19 березня 2013 року о 10-й годині у залі засідань Полтавської міської ради. На розгляд обранців пропонують 24 питання, більшість яких стосуються фінансів та затвердження міських програм.

Дивіться відео – Журналісти «Кола» перевіряли полтавських депутатів на небайдужість: збирали гроші на благодійність (відео)





Депутатів Полтавської міської ради скликають на 30 сесію. Фото Юлії Корж.Депутатів Полтавської міської ради скликають на 30 сесію. Фото Юлії Корж.





  1. Про внесення змін д показників міського бюджету на  2013 рік.

  2. Про внесення змін до рішення позачергової сьомої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 31.01.2011 року «Про встановлення місцевих податків та зборів» (зі змінами).

  3. Про внесення змін до Програми покращення умов обслуговування платників податків міста Полтави та збільшення надходжень до Державного та місцевих бюджетів на 2012-2015 роки.

  4. Про врегулювання окремих питань щодо власності на земельні ділянки.

  5. Про внесення доповнень до рішення двадцятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 16 березня 2012 року «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для почергового будівництва соціальних багатоквартирних житлових будинків по вул. Героїв Сталінграду, 4, 8-а, 8-б».

  6. Про затвердження у новій редакції статуту Полтавського комунального автотранспортного підприємства 1628.

  7. Про скасування рішення дев’ятої сесії Полтавської міської ради  шостого скликання від 31 березня 2011 року «Про передачу техніки на баланс».

  8. Про затвердження у новій редакції статуту підприємства електромереж зовнішнього освітлення «Міськсвітло».

  9. Про передачу комунального майна.

  10. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Полтави на 2013 рік.

  11. Про питання житлово-експлуатаційних підприємств Полтавської міської ради.

  12. Про затвердження у новій редакції статуту комунального підприємства «Спецкомбінат похоронно-ритуального обслуговування».

  13. Про затвердження змін до Статуту комунального підприємства «Полтавське міське бюро технічної інвентаризації» Полтавської міської ради.

  14. Про внесення змін до Програми охорони довкілля в місті Полтава  на 2012-2016 роки (зі змінами) та затвердження Переліків  природоохоронних заходів, на які передбачаються видатки з міського фонду охорони навколишнього природного середовища та за рахунок субвенції з обласного бюджету в 2013 році.

  15. Про передачу майна.

  16. Про припинення шляхом ліквідації станції швидкої медичної допомоги.

  17. Про затвердження «Програми розвитку підприємництва в м. Полтава  на 2013-2014 роки».

  18. Про затвердження «Програми економічного і соціального розвитку м. Полтава на 2013 рік».

  19. Про затвердження Міського енергетичного плану м. Полтави на 2013 – 2015 роки.

  20. Про приведення договору про пайову участь замовника у розвитку інфраструктури міста у відповідність до чинного законодавства.

  21. Про внесення змін та доповнень до Програми соціального  забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2012 рік.

  22. Про внесення змін до рішень сесій Полтавської міської ради шостого скликання.

  23. Про затвердження розпоряджень міського голови.

  24. Про внесення змін до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2013 рік та орієнтовного переліку основних питань для розгляду на сесіях Полтавської міської ради у І півріччі   2013 року.


Під час свого останнього зібрання 5 лютого депутати міської ради офіційно передали Кадетський корпус Полтаві, створили центр надання адміністративних послуг, вирішили об’єднати дві дорожні служби, відмовили автогаражному кооперативу в оренді землі, виділи 36 мільйонів гривень на ремонт доріг та розформували одну полтавську школу.

До теми: Відбулася сесія міської ради Полтави: депутатів підкосив грип (фото)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter