Олександр Мамай не каратиме полтавських комунальників за бездіяльність

Влада
11 березня 2013 о 15:301065 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Мамай не каратиме полтавських комунальників за бездіяльність
Мер Полтави не каратиме своїх підлеглих за прогалини у роботі комунального господарства.
Такий висновок можна зробити, аналізуючи коментар Олександра Мамая щодо критики обласної влади відносно сфери ЖКГ міста. Принаймні, мер не звільнятиме свого профільного заступника Олександра Найпака, начальника управління ЖКГ Сергія Сінельника чи керівників відповідальних комунальних підприємств за прорахунки у їх роботі.



- Я не знаю жодного міста в Україні, де не критикували б комунальні підприємства. Полтава – не виняток. Тому що б не робили двірники, що не робили працівники ЖЕО, завжди полтавській громаді це буде не подобатися, - вважає мер.

Читайте також – Олександр Мамай не вирішив, чи хоче вдруге стати мером Полтави

Олександр Мамай не бачить підстав звільняти своїх підлеглих, які відповідають за стан сфери ЖКГ у місті.Олександр Мамай не бачить підстав звільняти своїх підлеглих, які відповідають за стан сфери ЖКГ у місті.

Зокрема, Олександр Мамай висловився щодо критики на адресу роботи дорожніх служб з боку ДАІ. Нагадаємо, полтавська ДАІ незадоволена станом асфальтного покриття на окремих полтавських вулицях, на що неодноразово вказувала міській владі, порівнюючи з ситуацією у місті Кременчуці.

- Для того, щоб щось порівняти, треба з’їздити у той Кременчук. Я особисто був у Кременчуці, Харкові, Києві, Івано-Франківську і бачив, які там дороги.  Сказати, що у нас дороги погані, я не скажу. Їх у нас теж немає, так як і в інших містах, - говорить мер. – Минулого року ми на ремонт виділили 18 мільйонів, 2013 року ми вже виділили 33 мільйони. Але, я думаю, яка б не була дорога, у неї є певний час використання. Можливо, це 20 років, можливо, 30 років. Але все одно через 30 років асфальтне покриття треба міняти. Давайте тепер порахуємо, скільки у нас таких доріг у Полтаві. Всі. Більш того, сьогодні такі погодні умови. Коли ви бачили, щоб у лютому-березні місяці хтось ремонтував дороги? Зараз ми розпочнемо капітальний ремонт, знову ви розкажете як журналісти, що погодні умови не влаштовують, вночі мороз, вдень відлиги немає, а вони кладуть асфальт. Так буде чи ні?

Потім під час свого звіту перед полтавцями за 2 роки робити Олександр Мамай розповів публіці, які дороги він першочергово планує ремонтувати 2013 року та що його авто теж потерпає від стану дорожнього покриття у місті.  До речі, міський голова не вважає, що капітальний ремонт вулиці Світанкової, де він мешкає, коштом міського бюджету – це його зловживання службовим становищем.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter