Школярів з Червоного Шляху в Полтаві повезли на екскурсію та чекають на київську комісію (фото)

Освіта
Ольга Матвієнко13 вересня 2013 о 11:051118 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Школярів з Червоного Шляху в Полтаві повезли на екскурсію та чекають на київську комісію (фото)
На Червоному Шляху близько 12:00 очікують комісія із Міносвіти, а школярів замість уроків повезли на екскурсію.


Прибуття комісії, яка повинна розібратися з питанням закриття філії школи № 12 у селищі, очікували ще на 9 ранку. На цей час на зустріч до людей, які зібралися на шкільному подвір’ї по вулиці Лисенка, 17, приїхав лише народний депутат Юрій Бублик.

– Ми з юристами склали соціальну угоду, яку хочемо підписати із владою. Зі свого боку міська влада повинна відкити школу, а я як народний депутат зобов’язуюся відремонтувати три шкільні ґанки, замінити склопакети та відгородити триторію від сусідніх подвір’їв європарканом, – розповів Юрій Бублик. – За угодою місцева громада повинна посприяти косметичному ремонту приміщення. Якщо у можновладців залишився здоровий ґлузд, то вони підпишуть соціальний договір, щоб зняти напруження і вже 27 вересня ми влаштуємо для дітей справжнє свято Першого дзвоника, нехай і з запізненням.



Жителі селища, які вже не вперше збираються разом, аби висловити протест проти закриття школи та вимагають відремонтувати закритий минулої зими аварійний серпантин, наступним кроком  вбачають поїздку до Києва під стіни Верховної ради.

Нагадаємо, що перед початком навчального року філію 12 школи розібрали: вивезли обладнання, куплене коштом батьків, познімали плафони та лінолеум. А Перший дзвоник дітям довелося святкувати під стінами міськради.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter