Проект «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік»: Костянтин Жеваго

Новини
Надія Труш15 листопада 2013 о 10:03988 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Проект «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік»: Костянтин Жеваго
«Коло» розпочинає новий проект під назвою «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік».


Майже за місяць, 12 грудня, закінчується рік роботи народних обранців у Верховній Раді. Почергово на нашому сайті публікуватимуться матеріали про результати кожного з 12 народних обранців. Разом з «Коло» — дізнаєтесь як виконали свої обіцянки нардепи та що встигли зробити.











Костянтин Жеваго. фото з сайту www.investgazeta.netКостянтин Жеваго. фото з сайту www.investgazeta.net











Костянтин Жеваго, 39 років.

Обраний по виборчому округу №150.

Не входить до складу жодної фракції.

Член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, співголова групи з міжпарламентських зв’язків із Японією.

На  момент обрання: нардеп, безпартійний. Його банк «Фінанси і Кредит» входить у TOП-10 найбільших українських банків із сотнями філій по Україні. Володіє футбольною командою Прем’єр ліги України «Ворскла» (Полтава). Зараз із прізвищем Жеваго і брендом «Фінанси та Кредит» пов’язують близько 60 підприємств і комерційних структур. Серед них – Полтавський ГЗК, холдингова компанія «АвтоКРАЗ», Стахановський вагонобудівний завод, ОАО «Галичфарм», «Київмедпрепарат» та інші.

Відвідування сесійних засідань – 11%.

Відвідування засідань комітетів – 0%.

Що зробив

Інформації щодо депутатської діяльності Жеваго журналісту знайти не вдалося. Нардеп не публікує офіційні звіти про діяльність у Верховній Раді, у створенні законів нардеп-мільйонер участі не бере. Це можна простежити, аналізуючи дані на сайті Верховної Ради (до слова, інформація на сайті змінюється раз на добу – прим. авт.). Лідер з кількості прогулів не зареєстрував жодного законопроекту та не вніс жодної правки до законопроектів, як зазначають на офіційному сайті Верховної Ради. Депутатських запитів теж не надсилав. Проте, за неофіційною інформацією, нардеп не забуває своїх виборців: цього року долучився до фінансування будівництва спортивних майданчиків для школярів у Комсомольську, жителі якого обрали Жеваго на виборах 2012-го (Жеваго, попри систематичні прогули, ораний у Верховну Раду уже вп’яте поспіль).

До теми – проект "Що зробили нардепи від Полтавщини за рік": Сергій Гордієнко, Юрій Бублик, Сергій Каплін, Валерій Головко.

Читайте також

Топ найскандальніших нардепів від Полтавщини

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter