Головко розповів про підтримку Матковського на виборах і співпрацю з мером Полтави

Влада
Надія Труш29 грудня 2015 о 16:071336 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Головко розповів про підтримку Матковського на виборах і співпрацю з мером Полтави
Очільник Полтавщини апелює до того, що підтримував Матковського на виборах міського голови, бо він його однопартієць.

Головко розповів про підтримку Матковського на виборах і співпрацю з мером Полтави. Фото Юлії Обелець

Нагадаємо, Андрій Матковський, екс-мер Полтави, а нині депутат міської ради, цього року знову балотувався на посаду мера.

Тоді як Олександр Мамай запам’ятався полтавцям тим, що роздавав цукор, Матковський відзначився роздачею аптечок.

Полтавські чиновники, зокрема, Валерій Головко, «не бачили», як Матковський роздає аптечки. Нічого вдіяти не вдавалося і правоохоронцям. Валерій Головко не відповідав на питання про Матковського. Під час річного звіту на посаді голови Полтавської ОДА, який відбувся сьогодні, 29 грудня, журналісти «Кола» скористалися нагодою і запитали про підтримку Матковського.

– Андрій Матковський член команди Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Він висувався єдиним кандидатом від партії на посаду міського голови. Я член команди партії, яка є у владі. У роздачі аптечок не бачу нічого одіозного (відразливого – прим. авт). Якщо говорити про вірогідність підкупу, то на ці запитання дати відповідь повинні правоохоронні органи, прокуратура, служба безпеки.

Нагадаємо, Матковський до виборів приміряв на себе роль мера: відкрив з Головком комплекс складів у Полтаві.

Також запитали Валерія Головка про складнощі у комунікації з міським головою Олександром Мамаєм. Нагадаємо, влітку Головко скаржився на відсутність співпраці з мером міста.

– Після виборів я привітав Олександра Федоровича з перемогою. Чекаю, що після проведення сесії буде створено робочий орган виконкому, будуть призначені заступники, проголосують за секретаря міської ради, ми будемо налагоджувати стосунки, – відповів Головко.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter