На Полтавщині шкільний спортивний майданчик реконструюють за півмільйона

Влада
Юлія Обелець18 серпня 2016 о 16:02823 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На Полтавщині шкільний спортивний майданчик реконструюють за півмільйона
У Миргороді виділили півмільйона гривень на реконструкцію футбольного поля гімназії імені Т. Г. Шевченка.

На Полтавщині шкільний спортивний майданчик реконструюють за півмільйонаУ Миргороді реконструюють шкільний майданчик за півмільйона

На території гімназії імені Т. Г. Шевченка реконструюють спортивний майданчик. За словами директора закладу Олександра Аршиннікова, футбольне поле функціонувало майже 10 років. За цей час штучне покриття відслужило три гарантійні терміни.

Тому цього року з місцевого бюджету виділили півмільйона гривень на реконструкцію універсального спортивного майданчика. Тендер виграла будівельна організація, яка понад десять років працює в Україні і спеціалізується на будівництві спортивних майданчиків зі штучним покриттям, – йдеться на сайті Миргородської міськради.

Нині будівельники працюють на об’єкті в гімназії. Знімають залишки старого матеріалу, щоб після рясних опадів вода не перетворювала футбольне поле на озеро, територію підсиплють щебенем та встановлять дренажні водовідвідні мережі. Обіцяють, що вже першого вересня учні та аматорські і професійні футбольні команди зможуть ганяти м’яч на оновленому стадіоні розміром 42 на 22 метри.

До теми – Скандал на Полтавщині: одна з опорних шкіл не готова до навчального року

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter