Обов’язки начальника Держземагенства Полтавщини виконує чиновник з Києва

Влада
Надія Труш7 квітня 2015 о 14:2928892 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Обов’язки начальника Держземагенства Полтавщини виконує чиновник з Києва
Костянтин Кухаров уже четвертий день виконує обов’язки начальника земельного відділу нашої області.

На Полтавщині новий керівник Держземагенства. фото Надії Кучер

Кухаров має безпосередній досвід роботи у землевпорядній структурі. Зокрема, у столиці займав посаду заступника начальника управління державної експертизи і ліцензування в центральному апараті Держземагентства.

Скандальноговідомого тепер уже екс-керівника установи Ярослава Сколоту – звільнили. Про це під час брифінгу, присвяченому звіту за 100 днів на посаді повідомив Валерій Головко, голова Полтавської облдержадміністрації.

– У четвер (9 квітня – прим.) новий керівник буде представлений, – сказав Головко.

Нагадаємо, Ярослава Сколоту звинувачували у бездіяльності та неефективній роботі. Закидали, що з його дозволу землю роздають без погодження із громадою. Сам Сколота називав усі дії щодо нього провокацією. Головко назвав Сколоту корупціонером та змусив піти з посади.

Голова Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру Максим Мартинюк звільнив Ярослава Сколоту за неналежне виконання своїх обов’язків, яке спровокувало акції протесту місцевих жителів. Відповідне оголошення з’явилося на офіційному сайті Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру ще 27 березня. А уже 30 березня співробітникам Головного управління Держземагентства у Полтавській області представили нового керівника.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter