Після свят мер Полтави скликає депутатів на сесію

Влада
Юлія Обелець30 квітня 2014 о 09:471701 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Після свят мер Полтави скликає депутатів на сесію
Олександр Мамай скликає депутатів міськради на сесію 15 травня

Після свят мер Полтави скликає депутатів на сесію

Депутати повинні розглянути 40 основних питань: перейменування зупинок, внесення змін до показників бюджету, розміщення тимчасової комунальної автостоянки, зміни статутів шкіл…

Початок о 10.00 у залі засідань Полтавської міської ради (м. Полтава, вул. Жовтнева, 36). Про це йдеться у розпорядженні міського голови, опублікованому на сайті Полтавської міськради.

Список питань:

1.Про внесення змін до показників міського бюджету на 2014 рік.
2.Про внесення змін до рішення позачергової тридцять восьмої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 30 січня 2014 року «Про міський бюджет на 2014 рік».

3.Про затвердження проектів розподілу територій, визначення меж або впорядкування існуючих землеволодінь та землекористувань у м.Полтава.

4.Про розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

5.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо встановлення меж прибережної захисної смуги річки Ворскла в межах земельної ділянки по вул.9-го Травня,38а. 6.Про надання згоди на розміщення першого пускового комплексу багатоквартирного житлового будинку І черги забудови кварталу та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Вузькій,7а.

7.Про надання згоди на розміщення багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та вбудованими об’єктами громадського призначення по вул.Куйбишева,36в.

8.Про надання згоди на розміщення тимчасової комунальної автостоянки та дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул.Героїв Сталінграду,2.

9.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо впорядкування існуючого землеволодіння по вул.Половки,70б.

10.Про затвердження Програми розроблення містобудівної документації для м.Полтава.

11.Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою юридичним та фізичним особам.

12.Про надання земельних ділянок, передачу в користування та продовження права користування земельними ділянками.

13.Про затвердження документації із землеустрою на розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності.

14.Про врегулювання окремих питань щодо власності на земельні ділянки.

15.Про надання дозволу з проведення експертної грошової оцінки.

16.Про надання згоди на прийняття квартир до комунальної власності міста.

17.Про внесення змін та доповнень до додатку №1, затвердженого рішенням тридцять першої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 17.05.2013р. «Про затвердження «Програми приватизації об’єктів, що належать до комунальної власності м.Полтави на 2013-2015 роки».

18.Про передачу з балансу на баланс комунального майна.

19.Про списання комунального майна.

20.Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Полтави на 2014 рік.

21.Про внесення змін до рішення Полтавської міської ради від 11 вересня 2007 року «Про Програму розвитку міського електротранспорту на 2007 – 2015 роки в м. Полтаві».

22.Про внесення змін до Переліку зупинок громадського транспорту, затвердженого додатком №1 до рішення двадцять сьомої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 16 листопада 2012 року.

23.Про передачу майна.

24.Про затвердження у новій редакції статуту комунального підприємства «Полтава-сервіс» Полтавської міської ради.

25.Про затвердження міської цільової «Програми протизсувних заходів та відновлення попереднього стану земель, порушених внаслідок природних умов (чинників), на території м. Полтава на 2014-2018 роки».

26.Про внесення змін до міської цільової «Програми з організації заходів попередження загибелі та рятування людей на водних об’єктах, розташованих на території м.Полтава на 2012-2014 роки», затвердженої рішенням шістнадцятої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 08.12.2011.

27.Про безоплатну передачу майна.

28.Про затвердження рішень виконавчого комітету.

29.Про внесення змін до статутів дошкільних навчальних закладів.

30.Про передачу функції обслуговування дитячого населення м. Полтави.

31.Про внесення змін та доповнень до рішення тридцять першої сесії Полтавської міської ради шостого скликання від 17.05.2013р. «Про затвердження Положення про центр надання адміністративних послуг Полтавської міської ради, його Регламенту та визначення переліку адміністративних послуг, що будуть надаватись через центр надання адміністративних послуг Полтавської міської ради».

32.Про внесення змін та доповнень до Програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Полтава «Турбота» на 2014 рік.

33.Про встановлення розміру пайової участі у розвиток інфраструктури міста.

34.Про затвердження договорів про пайову участь у розвитку інфраструктури м.Полтава.

35.Про розгляд пропозиції щодо передачі квартири у власність територіальної громади м.Полтава.

36.Про внесення змін до рішень сесій Полтавської міської ради шостого скликання та затвердження положень про структурні підрозділи виконавчого комітету Полтавської міської ради, виконавчі органи Полтавської міської ради та їх структурні підрозділи.

37.Про прийняття на службу у виконавчий комітет Полтавської міської ради та затвердження на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів.

38.Про зміну складу виконавчого комітету Полтавської міської ради.

39.Про розподіл обов’язків між міським головою, секретарем міської ради, першим заступником міського голови, заступниками міського голови з питань діяльності виконавчих органів та заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів, керуючим справами виконавчого комітету Полтавської міської ради у новій редакції.

40.Про умови оплати праці.

Нагадаємо, останнього разу громадськість не пустили на сесію міськради в Полтаві. До речі, позачергову сесію тоді переносили кілька разів, через відсутність потрібної кількості депутатів.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter