Рік на посаді очільника Полтавщини: замість відповіді на запитання про недовіру Головко пив шампанське (Відео)

Влада
Надія Труш29 грудня 2015 о 14:191431 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Рік на посаді очільника Полтавщини: замість відповіді на запитання про недовіру Головко пив шампанське (Відео)
Голова Полтавської ОДА не бажає говорити про збір підписів за його відставку.

Замість відповіді на запитання про недовіру Головко пив шампанське

Валерій Головко, якого називають найвпливовішим політиком області, зібрав пресу, аби відзвітуватися за рік роботи на посаді голови Полтавської облдержадміністрації.

Зустріч відбулася у його кабінеті, розпочалася з трихвилинним запізненням і тривала трохи більше години.

За цей час Головко розповів про виконані і не виконані обіцянки, проблеми у області. Нагадаємо, Головка як нового очільника Полтавської області офіційно представили 30 грудня. У квітні цього року голова облдержадміністрації не забарився прозвітувати за перші 100 днів роботи на посаді. Нині ж розповів про свою діяльність протягом року. Детальніше про це читайте на нашому сайті згодом.

Після бесіди із журналістами запропонував разом із ним підняти келих шампанського та пригоститися цукерками. Хоча хвилиною раніше бідкався, що запізнюється на зустріч. Журналістка «Кола» вирішила використати час для ще одного важливого запитання. А саме про збір підписів за відставку Головка. Через це і інші питання перед ОДА уже кілька місяців стоїть наметове містечко. Там цілодобово збирають підписи проти голови Полтавської
облдержадміністрації Валерія Головка. За відставку керівника області уже зібрано понад 1116 підписів. Ще раніше на сайті Президента зареєстрували петицію про недовіру Головку.

«Коло» хотіло поцікавитися, чи спілкувався очільник області із людьми, які через невдоволення його роботою не покидають другий Майдан ні вдень, ні уночі. Також нас цікавило, чи виходив Головко на площу, аби дізнатися причини протесту, аби вирішити ситуацію.

Однак голова Полтавської облдержадміністрації замість відповіді на важливе запитання вирішив промовчати і пити шампанське за Новий рік. Валерій Головко робив вигляд, ніби не чує запитання і ніби журналіста поруч нього узагалі немає.

– Я вас дуже прошу, з нагоди святкування Нового року усіх вітаю з святами. Бажаю всім міцного здоров’я, затишку. Хочу, аби наступний рік був роком миру, щастя, добробуту у ваших родинах. Всього самого найкращого вам! – промовляв Головко, тримаючи у руках келих шампанського та ігноруючи запитання журналіста. На слова, що Майдан стоїть, зокрема, через нього, Головко відповів лише «З наступаючим Новим роком!».

Як це було – дивіться у відео Юлії Обелець:

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter