Голос депутата міської ради оцінюють у 3 мільйона гривень

Влада
Таня Цирульник30 грудня 2015 о 08:402066 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Голос депутата міської ради оцінюють у 3 мільйона гривень
Саме стільки коштує проголосувати за «правильного» кандидата на посаду секретаря міської ради Полтави.

Ціна голосу депутата міської ради сягнула 3 мільйонів гривень

Вчора мер Олександр Мамай переніс сесію з 30 грудня на невизначений термін (консультації з приводу сесії будуть проведені аж 18 січня 2016 року). Після цієї заяви депутатський корпус зробив хід у відповідь – вони вирішили зібрати сесію самі. Про готовність прийти на цю сесію уже начебто заявили представники 4 партій: «Солідарність», «Свобода», «Самопоміч» та «Партія простих людей».

На сьогоднішній сесії мають бути вирішені нагальні питання міста, перше з яких – обрання секретаря міської ради. Імовірно, саме через це питання міський голова затягує проведення сесії. Голосування за кандидата від мера на посаду секретаря швидше за усе буде провалено.

Натомість депутатський корпус, а саме партії: «Солідарність», «Партія простих людей» та «Свобода» активно почали об’єднувати навколо свого кандидата на цей пост. Як стало відомо редакції «Коло», прихильність депутата до цього кандидата коштує 3 мільйони гривень за голос. А віддати його доведеться кольоровою ручкою – для кожної партії – окремого кольору. Тож ні про яку таємницю голосування не може бути й мови.

Як проходила попередня сесія - читайте тут.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter