Літній фотоконкурс "Пляжний бум - 2014" триває! Нові учасники

Конкурси
Юлія Малицька15 серпня 2014 о 17:3732394 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Літній фотоконкурс "Пляжний бум - 2014" триває! Нові учасники
Нові учасники із своїми "засмаглими" фото.

Редакція "Коло" продовжує збір фото на конкурс "Пляжний бум-2014", у якому будуть визначені переможці у трьох номінаціях :"Бронзова Діва", "Полтавський Аполлон" та "Пляжний переполох".
Кожна з номінацій має три місця та цінні подарунки від партнерів конкурсу: салону корекції фігури «Етана», «Львівської кав’ярні», магазину жіночої та чоловічої білизни"Стрекоза Secret", студії краси «Орхідея», фітнес-клубу «Space», секс-шопу «Полуничка», магазину спорядження «4 Сезони», етнокультурного комплексу "Весела садиба", магазину піротехніки «Біш-Бах» та фітнес клубу Happy Fitness.

Нові учасники із своїми "засмаглими"фото.

Дмитро Лукшин

конкурс

2014 год, Бургас, Болгария.

На фото виден мой смешной загар) Еще веселее со спины смотреть - шея черная, а спина - белая) Хочу победить, чтобы выиграть сеанс массажа, или еще какие-нибудь приятности.

Юлія Дергай

конкурс

с. Щасливцево Херсонська обл. 2011 р. Дуже люблю фотографуватися, мрію відвідати Італію та знайти другу половинку.

Про фото: " Лише теплі згадки про незабутній відпочинок на Азовському морі ! Я люблю море різним. Воно неосяжне, таємниче, мінливе і загадкове. Ніжне, тепле та спокійне море кличе у свій полон, а коли воно вирує -люблю ловити хвилі і ніби кататися по них. Хочеться знову побродити по теплому пісочку під ласкавими промінчиками сонечка на березі моря і отримати насолоду від ніжного дотику хвиль!!!!"

Зоя

конкурс

Середина червня, смт.Зіньків, Полтавська обл., неподалік від пляжу.

Це фото - пам'ять про незабутній відпочинок у найкращої подружки Насті! Цікаво та весело проведені вихідні разом з нею, не дивлячись на те, що в понеділок потрібно було здавати екзамени ).

Попереду спекотні вихідні - тому з понеділка чекаємо на нових учасників з "гарячими" фото! Не забувайті і про "Пляжні приколи", адже відпочинок біля річки - це так весело!

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter