У Чорнухинському та Лубенському районах 14 домогосподарств залишаються затопленими

Надзвичайні події
Юлія Обелець27 червня 2016 о 11:021003 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 У Чорнухинському та Лубенському районах 14 домогосподарств залишаються затопленими
Через стихію 22 червня, рятувальники досі продовжують відкачувати воду з домогосподарств населення двох районів області.

У Чорнухинському та Лубенському районах 14 домогосподарств залишаються затопленимиУ Чорнухинському та Лубенському районах 14 домогосподарств залишаються затопленими. Фото – ГУ ДСНС області.

Протягом 26 червня проводили роботи по відкачуванню води із 8 приватних домоволодінь в 5-ти населених пунктах Чорнухинського та Лубенського районів. Відкачували воду і з місцевого ставка поблизу с. Луговики Чорнухинського району, – йдеться в повідомленні ГУ ДСНС Полтавської області. – В Лубенському районі поблизу с. Окіп розчистили канал від сміття та дерев.

Загалом, станом на 20 годину 26 червня відкачали воду із 124 приватних володінь в Чорнухинському та 22 приватних володінь в Лубенському районах.

Залишилося 14 домогосподарств в 5-ти населених пунктах обох районів.

Нагадаємо, що через негоду на території Чорнухинського та Лубенського районів сталося підтоплення 160 приватних домогосподарств та пошкоджено шиферні покрівлі 135 житлових та господарчих будівель в Чорнухинському районі. З резервного фонду для відшкодування збитків потерпілим від стихії на Полтавщині поки що виділили 8 мільйонів гривень.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter