Дізнайтесь про каву більше разом з «Коло»

Проекти "Кола"
Ольга Матвієнко30 травня 2014 о 16:012363 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Дізнайтесь про каву більше разом з «Коло»
«Коло» розпочинає цикл публікацій про один із найпопулярніших у світі напоїв – каву.

Дізнайтесь про каву більше разом з «Коло»svit24.net

В усьому світі переважна більшість людей прокидається вранці із думкою про каву. Цей напій супроводжує ділові зустрічі та романтичні вечері. Проте, як багато ми про нього знаємо? Усім відомі класичні рецепти кави – еспресо, американо, капучіно, латте. Але залишається стільки незвіданого!

Ми розкажемо все, що ви повинні та хотіли б знати про каву. Найпопулярніші сорти кавових зерен та способи приготування, майстер-класи та розповіді знавців кавової справи ви знайдете у новій рубриці «Кавоман».

Разом із нами ви заочно побуваєте у кав’ярнях Полтави. Дізнаєтесь не тільки про секрети приготування класичних напоїв у різних закладах нашого міста. Ми відкриємо також завісу таємниці приготування фірмової кави.

Поринемо у чарівний світ кави разом!

У першому циклі публікацій ви дізнаєтеся про історію кави по-ірландськи, скільки часу займає приготування правильного еспресо, різницю між кавою латте та латте макіато і хто придумав каву по-віденськи.

Планета Н2О - фільтри для води в Полтаві Кафе «Твоя кав’ярня»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter