Після "наганяя" Головка на Полтавщині взялися розвивати туризм

Суспільство
Надія Труш17 червня 2015 о 17:0912212 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Після "наганяя" Головка на Полтавщині взялися розвивати туризм
У Полтаві планують додатково презентувати екскурсійні маршрути області.

На Полтавщині взялися розвивати туризмНа Полтавщині взялися розвивати туризм. фото poltavareview.com

На Полтавщині функціонує понад 100 туристичних маршрутів, які сприяють національно-патріотичному вихованню молоді, звітують на сайті Полтавської ОДА.

Заступник директора Департаменту інфраструктури та туризму ОДА Лариса Оніщук звітує, що в області розроблено та запроваджено для використання екскурсоводами більше 100 комплексних туристичних маршрутів. Знайшли чиновники і спосіб, як зацікавити молодь: для дітей та молоді запроваджено знижки, такі як ,"Три музеї за ціною одного" тощо.

Щодо туристичних маршрутів, на сайті Департаменту вказаний десяток тематичних екскурсій. Серед них – "Шевченко і Полтавщина", "Полтава літературна", «Історичні місця, пов’язані з Полтавською битвою», «Гоголівські місця Полтавщини». Це незмінні основні туристичні маршрути.

Нагадаємо, Валерій Головко днями наголосив, що туристичний бізнес на Полтавщині має розвиватися активніше. Дав доручення Департаменту інфраструктури та туризму розробити
заходи та запросити туроператорів, щоб вони переконалися у туристичній привабливості Полтавського регіону.

Уже найближчим часом планують провести семінар, на якому додатково презентують екскурсійні маршрути Полтавщини національно-патріотичного спрямування для фахівців літніх дитячих таборів області.

Тим часом сам Департамент, діяльність якого відповідає за розвиток туристичної привабливості області, чекає реорганізація. Департамент інфраструктури та туризму Полтавської ОДА реорганізують в управління, директор Сергій Марчишинець написав заяву на звільнення. Нагадаємо, у роботі Департаменту інфраструктури та туризму знайшли порушення в сфері перевезень.

Відповідно, слід очікувати кадрових змін й стосовно штату. Зокрема, Марчишинець говорив про скорочення працівників.

До теми: У Полтаві шукають волонтерів, щоб розвивати зелений туризм

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter