Каплін вважає дії Мамая фарсом: відеоогляд зі скандального суду

Скандали
Юлія Обелець13 травня 2014 о 12:523316 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Каплін вважає дії Мамая фарсом: відеоогляд зі скандального суду
Нардеп Каплін звернувся до Міністерства охорони здоров’я, МВС та Генпрокуратури щодо інциденту зі швидкою, якою госпіталізували мера Полтави із суду.

Каплін вважає дії Мамая фарсом: відеоогляд з скандального суду

На думку народного обранця, Олександр Мамай маніпулює судом, щоб уникнути відповідальності.

–– Я уже звернувся до Міністерства охорони здоров’я, МВС та Генпрокуратури. Вимагав перевірити факт участі в цьому фарсі не лише правоохоронців, а й медиків. Адже в те, що міському голові раптово стало зле, ніхто не вірить, – сказав Каплін.

А також, зі слів нардепа, очільник Полтави відтягує час.

– Тепер у нас залишилося чотири дні, аби засудити міського голову. Так мало часу лишилося тому, що протокол про корупцію, який пред’явили Мамаю, має термін дії – рік. І закінчується він 16 травня. Якщо за цей час не буде винесено рішення суду, громада не зможе притягнути мера до відповідальності, – написав на своїй сторінці Сергій Миколайович.

До речі, на думку Олександра Мамая суд – це фарс

Пропонуємо вам відеоогляд з судового засідання 12 травня.

Коротко про перебіг подій:

З самого початку Олександр Мамай почав зачитувати свої клопотання. Їх було понад 10. Більшість суддя відхилила. Чимало з них було про неупередженість судді, яка веде справу. Прохав мер запросити у якості свідків більше депутатів міськради, які тоді голосували за виділення земель; вести технічний запис у суді. Говорив про те, що його належно не повідомили про судове засідання.Врешті решт представниця Феміди прийняла клопотання міського голови щодо його прохання ознайомитись з матеріалами справи. Оголосили перерву на 30 хвилин, яка затяглась. Під час судової паузи Олександру Федоровичу викликали швидку – у нього піднявся тиск. Карета швидкої допомоги госпіталізувала очільника Полтави з суду. Провадження по цій справі призупинили на невизначений термін.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter