Полтавську художню школу поки не переноситимуть (відео)

Скандали
Андрій Іванов15 вересня 2015 о 15:2922901 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавську художню школу поки не переноситимуть (відео)
Резонансне питання №24 порядку денного про Полтавську дитячу художню школу викликало ряд дискусій на сесії.

Полтавську художню школу поки не переноситимуть (відео)Полтавську художню школу поки не переноситимуть. Фото: Андрія Іванова

На сесії Полтавської міської ради, яка відбулася сьогодні, 15 вересня, мали перенести художню школу з будівлі на території Полтавського краєзнавчого музею у іншу. Але зрештою, питання зняли з порядку денного.

Заступниця мера Світлана Порохня у своєму виступі зауважила, що опалювальна система у школі працює з порушенням норми. Тож школу хочуть перенести в інше приміщення. Порохня апелює до необхідності перенесення тим, що нібито були заяви батьків про запах газу в школі. Однак у залі були присутні батьки, які вимагали, аби школу залишили в тому ж приміщенні. Нагадаємо, що у школі навчається 450 дітей.

Правозахисник Василь Ковальчук висловився, що такими діями влади порушуються права дітей і запитав депутатів, чому питання перенесення школи почали розглядати запізно, на порозі опалювального сезону. Мер у свою чергу на вимоги батьків дав можливість висловитися, але зазначив:

– Якщо хочете, щоб ваші діти мерзли в школі,то я не проти, – зауважив Олександр Мамай, Полтавський міський голова.

Батьки запропонували вирішити проблему із опаленням, встановивши у приміщенні електрокотли. Олександр Мамай пояснив, що хотів перенести школу, а ту частину краєзнавчого музею, де вона знаходилася, передати обласній владі на використання музею. Однак, зважаючи на спротив батьків, пропонує знати це питання з порядку денного, що в результаті більшістю голосів депутатів й зробили.

Дивіться також: Під час сесії Полтавської міської ради спалахнув скандал

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter