Нардеп Каплін: на Сорочинському ярмарку потрібно показати іноземцям сепаратистську зброю

Сорочинський ярмарок
Юлія Обелець16 липня 2014 о 11:0017973 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Нардеп Каплін: на Сорочинському ярмарку потрібно показати іноземцям  сепаратистську зброю
Народний обранець Сергій Каплін поділився з читачами «Коло» своєю думкою щодо дискусії про Сорочинський ярмарок. Він вважає, що ярмарок проводити потрібно, але за певних умов.

Нардеп Каплін: на Сорочинському ярмарку потрібно показати іноземцям сепаратиську зброю

Нагадаємо, на батьківщині Сорочинського ярмарку вважають недоцільним його проведення. А самі організатори всю ситуацію назвали синдромом «червоної свитки».

Сергій Каплін твердить, що на ярмарок потрібно запросити якнайбільше іноземних туристів і показати їм зброю, відібрану в сепаратистів.

– Сорочинський ярмарок проводити потрібно, адже необхідно репрезентувати нашу країну. Та при цьому – забезпечити надзвичайний рівень безпеки. Адже прибуде на торжище неймовірна кількість людей. Слід провести роз’яснювальну роботу як з учасниками, так і з відвідувачами, – твердить нардеп. – І цього року потрібно запросити якомога більше іноземців і показати їм зброю, яку відібрали в сепаратистів на Сході країни. Щоб весь світ це побачив. А виручку з ярмарку – перерахувати на допомогу сім’ям загиблих, поранених та потреби військових.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter