Полтавці можуть допомогти влаштувати свято дітям-сиротам: список потреб

Спецпроекти
Юлія Обелець7 грудня 2015 о 08:121593 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Полтавці можуть допомогти влаштувати свято дітям-сиротам: список потреб
Вихованцям Андріївської школи-інтернату збирають матеріали для виготовлення святкових новорічних листівок та новорічних прикрас.

Полтавці можуть допомогти влаштувати свято дітям-сиротам: список потребДля вихованців Андріївської школи-інтернату збирають матеріалів для виготовлення святкових новорічних листівочок та новорічних прикрас. Фото з соцмережі

Аби дітям з інтернату забезпечити святковий настрій, волонтери оголосили збір необхідних матеріалів для виготовлення новорічних прикрас та листівок.

– Наближається День Святого Миколая, хочеться дуже якогось свята для дітей. Ми знов збираємося до наших діток в Андріївську школу-інтернат (Новосанжарський район). Плануємо дуже бюджетні заняття – виготовлення святкових новорічних листівочок та новорічних прикрас, – йдеться на сторінці спільноти «Допоможи дитині-сироті» (https://www.facebook.com/groups/277525312405165).

Для цього дуже потрібні:

  • двосторонній кольоровий картон і папір,
  • блискучі тематичні прикраси,
  • клей,
  • фарби "Гуаш",
  • пензлики.

Поїздку планують здійснити 12 грудня. Також прохають допомогти з витратами на пальне (Дніпропетровськ-Андріївка, Полтава-Андріївка).

Матеріали можна надіслати «Новою поштою» Юлія Сербулова (Полтава) або Оленці Просенюк (Дніпропетровськ). Номер відділення та контактні телефони бажаючим допомогти обіцяють повідомити приватним повідомленням.

5168742060512807 картка Приватбанку на ім'я Юлії Сербулової

До теми – Полтавців запрошують здійснити бажання малечі на «Ялинці Янголів»

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter