Олександр Мамай відповів, чому не збирається будувати сміттєпереробний завод

Вибори-2015
Ольга Правденко16 листопада 2015 о 14:063365 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Олександр Мамай відповів, чому не збирається будувати сміттєпереробний завод
Схоже, що заводу з переробки сміття полтавцям не бачити, як своїх вух.

Олександр Мамай відповів, чому не збирається будувати сміттєпереробного заводуДо пріоритетів міста у 2010 році Мамай відніс і будівництво сміттєпереробного заводу. Фото з сайту "Слово і діло"

Продовжуємо публікувати розмову зі старим-новим міським головою Полтави Олександром Мамаєм. Зокрема, «Коло» запитало про його плани щодо будівництва сміттєпереробного заводу. Адже у своїй програмі, складеній ще в 2010 році, він обіцяв полтавцям сучасне підприємство з переробки сміття на місці скандального Макухівського сміттєзвалища. Цього ж разу Мамай взагалі не готував передвиборчої програми. На його думку – це не було доцільним, бо він продовжує виконувати програму, складену ще у 2010 році.

Утім, схоже, мер таки забув про свою обіцянку. Нині він ладен перекласти цю проблему на плечі інших. Очільник Полтави аргументує свою відмову від будівництва тим, що в нашій країні не працюють подібні підприємства.

Читайте також: Новоспечений мер Полтави відмовився виконувати закон «Про декомунізацію».

– На сьогоднішній день в Україні за час незалежності не збудовано жодного сміттєпереробного заводу. На околиці Києва збудований сміттєпереробний завод ще за радянських часів, 40 років тому. Сьогодні в нас зайшло багато депутатів від різних партій (в міську раду – авт.), і тому я з великим задоволенням надам право займатися цим питання будь-якій депутатській групі й усіляко її підтримуватиму, – відповів Мамай.

Хоча варто зазначити, полтавцям обіцяли, що потужний завод з переробки твердих побутових відходів запрацює вже у 2015 році.

Зазначимо, що макухівці не раз вимагали у влади вирішити проблему зі сміттям. Утім, як кажуть, віз і нині там.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter