Кримінальну справу за фактом смерті Костянтина Магденка таки остаточно закрили

Новини
3 серпня 2012 о 14:301013 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Кримінальну справу за фактом смерті Костянтина Магденка таки остаточно закрили
У міліції Криму вважають, що Костянтин Магденко загинув через нещасний випадок.
Тому закрили кримінальну справу по факту його смерті.











Костянтин МагденкоКостянтин Магденко













- Ця кримінальна справа закрита, так як всі експертизи показали, що смерть не носила насильницького характеру, - повідомили у прес-службі УМВС України в АР Крим. - Тобто смерть настала у результаті нещасного випадку. Прокуратура правильність такого рішення теж підтвердила.

Нагадуємо, що міліція АР Крим намагалася ще раніше закриту кримінальну справу, проте цьому завадила прокуратура.

Проте точної причини смерті правоохоронці не називають,

- Точна причина  смерті Костянтина Магденка не відомо, так як тіло дуже довго пролежало, -  пояснили у прес-службі міліції. – Лікарі припускають, що смерть могла настати у результаті переохолодження.

Також у кримській міліції зазначили, що знайдене раніше тіло в районі Ангарського перевалу належить саме Костянтину Магденку, такі результати показала експертиза ДНК.

Довідка «Кола»: Костянтин Магденко заблукав у горах 30-го березня під час Міжнародних змагань зі спортивного орієнтування. Після зникнення 15-річного полтавця, учителі та однокласники зниклого полтавця розповіли, що вірять, що він знайдеться. Тоді ж екстрасенси стверджували, що бачать хлопця живим. Згодом поширили інформацію, що знайшли речі, які можуть належати зниклому хлопцю, яку тут же спростувала міліція. Пошуки, то ніби припиняли,то продовжували. Для посилення пошуків фото Кості Магденка розмістили на білбордах в Криму .

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter