Проект «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік»: Олексій Лелюк

Новини
Надія Труш20 листопада 2013 о 08:00965 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Проект «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік»: Олексій Лелюк
«Коло» продовжує проект під назвою «Що зробили нардепи з Полтавщини за рік».

12 грудня закінчується рік роботи народних обранців у Верховній Раді. Почергово на нашому сайті публікуватимуться матеріали про результати кожного з 12 народних обранців. Разом з «Коло» — дізнаєтесь як виконали свої обіцянки нардепи та що встигли зробити.



Олексій лелюк. фото з сайту blogs.lb.uaОлексій лелюк. фото з сайту blogs.lb.ua



Олексій Лелюк, 44 роки.

Обраний по виборчому округу №149.

Член депутатської фракції Партії регіонів.

Член Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, член групи з міжпарламентських зв’язків.

На момент обрання: голова Державного агентства резерву України.

Відвідування сесійних засідань – 97%.

Відвідування засідань комітетів – 100%.

Що зробив

Зареєстрував 1 законопроект, 6 правок до законопроектів. Депутатських запитів – 4.

На своєму офіційному сайті нардеп активно висвітлює власну депутатську діяльність. Першочергове – переймається патріотичним вихованням полтавської молоді. За ініціативи Лелюка групи дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування із кожного району Карлівського виборчого округу побували на екскурсії у військово-історичному музеї та музеї дальньої та стратегічної авіації, що в Полтаві. Ініціює розгляд питань про об’їзну дорогу в Кобеляках.

– Мене, перш за все, турбує ситуація у моєму виборчому окрузі, де люди чекають на конкретні справи й мою допомогу, – так резюмує свою роботу нардеп. Олексій Лелюк проводить виїзні зустрічі із виборцями округу.

До теми – проект «Що зробили нардепи від Полтавщини за рік»: Сергій Гордієнко, Юрій Бублик, Сергій Каплін, Валерій Головко, Костянтин Жеваго, Олег Кулініч.

Читайте також

Топ найскандальніших нардепів від Полтавщини

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter