На сесії Полтавської облради розглянуть програму тероборони та звіт комісії щодо тарифів (+перелік питань)

Влада
Надія Труш29 квітня 2015 о 12:221525 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 На сесії Полтавської облради розглянуть програму тероборони та звіт комісії щодо тарифів (+перелік питань)
Сесія облради має відбутись 30 квітня, депутати розглянуть 36 питань.

Депутати Полтавської облради зберуться на сесію: перелік питань. фотоархів

Голова обласної ради Петро Ворона видав розпорядження про скликання двадцять восьмої сесії обласної ради шостого скликання, пленарне засідання якої відбудеться 30 квітня 2015 року о 10-00 у приміщенні обласної ради (м. Полтава, вул. Жовтнева, 45) – йдеться на сайті Полтавської облради.

На розгляд сесії внесені питання:

1. Про керівників суб'єктів господарювання спільної власності територіальних громад області.

2. Про звіт голови обласної ради про свою діяльність з лютого 2014 року по квітень 2015 року.

3. Про внесення змін до регіональної Програми „Територіальна оборона" на 2015 рік, затвердженої рішенням двадцять сьомої позачергової сесії обласної ради шостого скликання від 10 березня 2015 року. Нагадаємо, 17 березня розподілити гроші, виділені за програмою «Територіальна оборона» на поточний рік. Обласна влада уже озвучила необхідну суму: 27 мільйонів гривень. Тоді як область може дозволити собі лише 7 мільйонів.

4. Про внесення змін та доповнень до обласної Комплексної програми соціального захисту осіб з особливими потребами, ветеранів війни, учасників антитерористичної операції на 2013-2020 роки.

5. Про внесення змін та доповнень до Комплексної програми сприяння розвитку громадянського суспільства та інформаційної сфери в Полтавській області на 2013-2015 роки.

6. Про Програму підтримки Комунального автотранспортного підприємства Полтавської обласної ради на 2015 рік.

7. Про інформацію начальника управління Міністерства внутрішніх справ України в Полтавській області "Про стан боротьби зі злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності органів правопорядку на території Полтавської області".

8. Про інформацію прокурора Полтавської області "Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності органів прокуратури на території Полтавської області".

Нагадаємо, деякі активісти висловили недовіру прокурору області Яну Стрелюку. Його звинувачують у бездіяльності та тиску на малий і середній бізнес.

9. Про погодження кандидатури для нагородження Грамотою Верховної Ради України.

10. Про внесення змін та доповнень до Регламенту Полтавської обласної ради шостого скликання.

11. Про звіт тимчасової контрольної комісії Полтавської обласної ради щодо перевірки фінансово-господарської діяльності підприємств обласної комунальної власності «Полтаватеплоенерго» і «Полтававодоканал».

Це питання, ймовірно, буде одним із найбільш обговорюваних. Ще другого квітня депутати розглянули звіт про управління підприємствами «Полтаватеплоенерго» та «Полтававодоканал». Діяльность тимчасової контрольної комісії обларади з питань перевірки фінансово-господарської діяльності «Полтаватеплоенерго» і «Полтававодоканал» було продовжено до 10 квітня. Раніше ж полтавці мітингували проти тарифів та вимагали негайного звіту діяльності комісії. Через обурення роботою комісії активісти домоглися від першого заступника голови облради Володимира Марченка, аби той написав заяву на звільнення. Саме Марченко очолював комісію, яка протягом трьох місяців перевіряла роботу
"Полтаватеплоенерго" та "Полтававодоканал" на законність підняття тарифів на комунальні послуги. Хоча заяву Марченко і написав, але продовжує виконувати свої посадові обов’язки, питання погодження його звільнення мають вирішити на сесії. Тож, скоріше за все, на сесії активісти продовжать вимагати відставки Володимира Марченка.

12. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу товариством з обмеженою відповідальністю "Глобинський переробний завод" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, ділянки родовища підземних питних вод на території м.Глобине Глобинського району Полтавської області.

13. Про надання гірничого відводу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "БУДСЕРВІС" для розробки Опішнянського-ІІ родовища суглинків на території Зіньківського району Полтавської області.

14. Про внесення змін до рішення двадцять п'ятої сесії обласної ради шостого скликання від 19 грудня 2014 року "Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ПУБЛІЧНИМ АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ "АРМАПРОМ" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, ділянки родовища підземних питних вод на території м.Миргород Полтавської області".

15. Про погодження отримання без проведення аукціону спеціального дозволу ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ІНЖЕНЕРНО-БУРОВА ГРУПА "ТРИТОН" на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Західно-Машівської площі на території Полтавського та Машівського районів Полтавської області.

16. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, нафти, газу природного, конденсату Ливневої площі на території Решетилівського та Шишацького районів Полтавської області.

17. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Бірківсько-Юхнівської площі на території Гадяцького, Зіньківського та Миргородського районів Полтавської області.

18. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, газу сланцевих товщ Боярсько-Чапаївської площі на території Кобеляцького та Новосанжарського районів Полтавської області.

19. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, вуглеводнів Вільшанської площі на території Полтавського та Новосанжарського районів Полтавської області.

20. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, газу сланцевих товщ Південно-Зіньківської площі на території Гадяцького та Зіньківського районів Полтавської області.

21. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Північно-Федорівської площі на території Карлівського району Полтавської області.

22. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, газу сланцевих товщ Бутівсько-Миргородської площі на території Миргородського та Великобагачанського районів Полтавської області.

23. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, газу сланцевих товщ Гулаківської площі на території Новосанжарського та Машівського районів Полтавської області.

24. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Лютенсько-Будищанської площі на території Гадяцького та Зіньківського районів Полтавської області.

25. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Південно-Свистунківської площі на території Гадяцького, Миргородського та Лохвицького районів Полтавської області.

26. Про надання погодження Державній службі геології та надр України на продаж на аукціоні спеціального дозволу на геологічне вивчення, у тому числі дослідно-промислову розробку, з подальшим видобуванням (промисловою розробкою) нафти, газу природного Філенківсько-Черняхівської площі на території Котелевського та Чутівського районів Полтавської області.

27. Про затвердження розпоряджень голови обласної ради.

28. Про приймання-передачу майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області.

29. Про внесення змін та доповнень до Положення про порядок призначення на посаду та звільнення з посади керівників підприємств (установ, організацій, закладів), які належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст області, укладення та розірвання з ними контрактів, затвердженого рішенням двадцять сьомої сесії Полтавської обласної ради п'ятого скликання від 23 червня 2010 року.

30. Про затвердження нової редакції Положення про обласний конкурс проектів розвитку територіальних громад Полтавської області.

31. Про додаткове надання в користування приватній агрофірмі «Мир» мисливських угідь на території Новосанжарського району.

32. Про додаткове надання в користування Кременчуцькому госпрозрахунковому мисливсько-рибальському підприємству Полтавської обласної організації УТМР мисливських угідь на території Дмитрівської сільської ради м. Комсомольська.

33. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, відведених для земель промисловості ТОВ «Єристівський ГЗК (для розміщення каналу гідрозахисту № 3).

34. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, відведених для земель промисловості ТОВ «Єристівський ГЗК (для прокладання та експлуатації лінії електропередач ПЛ 154 кВ, автодороги для її обслуговування та лінії оптико-волоконного зв'язку).

35. Про Звернення депутатів Полтавської обласної ради до депутатів Полтавської міської ради та Полтавського міського голови Олександра Мамая.

Скоріше за все, депутати розглянуть прохання міської влади про фінансування на проектування та виконання робіт з інженерної підготовки території поблизу селища Лісок біля річки Коломак. Там планують комплексну забудову для індивідуального житлового будівництва площею 7,5 га для учасників АТО,

36. Різне.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter