Прощання з загиблими та зустріч бійців: огляд новин у Полтаві за тиждень

Новини
Андрій Іванов22 лютого 2015 о 17:592753 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Прощання з загиблими та зустріч бійців: огляд новин у Полтаві за тиждень
Пропонуємо пригадати, чим жила Полтава протягом останнього тижня: з 16 по 22 лютого

16 лютого. Тиждень у Полтаві розпочався з трагічної звістки. Стало відомо, що під Маріуполем загинув боєць «Азова» із Полтави. Оскільки загиблий Антон Грицай був відданим фаном "Ворскли", ввечері його пам’ять вшанували друзі - ультрас.

17 лютого. Пораненому в АТО полтавцю подарували квартиру. Олександр Піддубний отримав ключі від квартири із рук міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.


Прощання з загиблими та зустріч бійців: огляд новин у Полтаві за тиждень18 лютого. Полтава на колінах прощалася із загиблим в АТО Антоном Грицаєм. 18 лютого у Свято-Успенському соборі відбулося прощання ще з одним полтавцем, який загинув на Донбасі. 27-річний боєць батальйону спецпризначення «Азов» Антон Грицай загинув 15 лютого неподалік Маріуполя. У рідних і близьких майже не було часу попрощатися із Антоном. Разом із ними до собору прийшли сотні полтавців – друзів, представників влади, викладачів педагогічного університету, де навчався Антон, і просто небайдужих полтавців, які особисто його не знали. Серед них багато вболівальників полтавської футбольної команди «Ворскла», адже Антон Грицай за життя був захопленим фаном. Його товариші згадують, що більш справедливої і дотепнішої людини годі було знайти.

19 лютого. Полтавських міліціонерів вивели з-під Дебальцевого: є поранені та безвісти зниклий. Пізніше у міліції розповіли, як виводили полтавських бійців.

20 лютого. На Полтавщині прощалися з Андрієм Деревченком, який загинув у Іловайському котлі. Андрій загинув ще в серпні минулого року, але лише нещодавно тіло загиблого вдалося ідентифікувати. 20 лютого в селі Вишняки Хорольського району 35-річного кременчужанина поховали.

Крім того, на ротацію в АТО поїхали 170 полтавських правоохоронців.

А також, у Полтаві вшанували пам'ять героїв Небесної cотні. Полтавці пройшли ходою від Свято-Успенського собору до облдержадміністрації.

Прощання з загиблими та зустріч бійців: огляд новин у Полтаві за тиждень

21 лютого. У Полтаві зустрічали правоохоронців, які вийшли з боями з-під Дебальцевого.

Прощання з загиблими та зустріч бійців: огляд новин у Полтаві за тиждень

Ну, а сьогодні, 22 лютого, Олександр Мамай, мер Полтави, просив пробачення у "всіх, всіх, всіх". Такий жест Олександр Федорович зробив у Прощену неділю в останній день Масляної.


Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter