Споживач

Паб «Хмільний бик» – територія пива
Паб «Хмільний бик» після невеликої перерви відчиняє свої двері для полтавців та гостей міста. Цього разу вже оновленим – з іншим керівництвом, привітним персоналом та доволі цікавою картою меню. 27 червня 2014 5256 на правах реклами ®
Правда про морозиво: купуємо не шкідливу прохолоду
Усе морозиво дарує приємну прохолоду у спеку, але чи все морозиво однаково корисне для здоров’я? 24 червня 2014 5242
Каву по-віденськи придумав український козак
Кава по-віденськи, яка захопила увесь світ м’яким вершковим смаком, придумав український козак Юрій-Франц Кульчицький. 18 червня 2014 5545
Готуємо каву по-турецькому: прості секрети
Відчути справжню ідилію під час приготування кави можна якраз у процесі заварювання кави по-турецькому. 6 червня 2014 3672
Літо відкрило сезон нітратів – як полтавцям вберегтись
Ранні овочі і фрукти для полтавців – ризик №1, якщо купувати їх, не перевіряючи документи, особливо на стихійних ринках. 6 червня 2014 1826
Як готують каву латте та латте макіато: про багатошарову насолоду
Є безліч багатошарових напоїв на основі кави, але найбільш популярний у кав’ярнях – латте макіато. 4 червня 2014 10047
Капучіно – більше, ніж кава з молоком
Близько 400 років минуло з того часу, як італійці подарували світу рецепт кави з молоком, яка є чимось більшим, ніж просто кава з молоком. 2 червня 2014 7962
Кава еспресо. Кожна секунда має значення
«Правил життя» кави еспресо – небагато, як і власне кави у чашці. Але, знаючи їх, зможете отримати безумовно більше насолоди від споживання напою. 31 травня 2014 4489
Дізнайтесь про каву більше разом з «Коло»
«Коло» розпочинає цикл публікацій про один із найпопулярніших у світі напоїв – каву. 30 травня 2014 2462Переглядаємо 21 - 30 із 42