Надія Кучер: про те, як наслідують журналістів "Кола"

Новини
12 вересня 2013 о 18:121426 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Надія Кучер: про те, як наслідують журналістів "Кола"
Сьогодні сайту «Коло» 3 роки.

Надія КучерНадія Кучер

Проте, свято не лише у «Кола». 3 роки виповнюється і мені, журналістці Надії Кучер.

Саме скільки я працюю у виданні, яке слідкує за новинами Полтави і області, готує для вас, милі читачі, важливі і цікаві новини, інтерв’ю, історичні публікації – багато цікавого і корисного.

Що запам’яталося? Інтерв’ю із відомими зірками, які вдалося зібрати до моєї журналістської колекції. Співак Олександр Пономарьов, співачка Марта, Еріка, письменниці Лада Лузіна, Міла Іванцова, Ірен Роздобудько, скандальний учасник «Євробачення» Василь Лазарович, дует «Світязь», – це не повний перелік зірок, з яким пощастило спілкуватися, працюючи у «Коло» (деякі друкувалися лише у газеті «Коло»).

На відміну від колеги, якій вивертали руки, мені пощастило на більш спокійніший екстрим. Мене не пустили на відкрите засідання у міській раді. Точніше, спершу пустили, однак потім передумали і влаштували голосування, аби я покинула зал. Тоді ще менш досвідчена, я вийшла із залу. Однак випадок все ж набув розголосу і резонансу. Поведінку депутатів засудили юристи, цей випадок навіть розглядали на Всеукраїнському журналістському тренінгу.

Чим пишаюся: саме у "Коло" здійснилася моя мрія, знайомство з письменником Сергієм Жаданом.

Жадан виступав у Полтаві і дав ексклюзивне інтерв’ю "Колу"Жадан виступав у Полтаві і дав ексклюзивне інтерв’ю "Колу"

Що найбільш приємно – мене наслідують. Нещодавно мені написала студентка полтавського вишу, розповіла, що їй викладачі рекомендують писати курсову роботу, керуючись темою, яку я писала – про глухі покинуті села, їх перспективи та реалії. Найкращий відпочинок для мене – мандрівки глухими селами. Навіть витрачаю відпустки на поїздки глухими населеними пунктами. А нещодавно узяла участь у медіа-школі з висвітлення сільського життя. Одним із тих, хто проводив навчання - Андрій Куликов, відомий телеведучий (Свобода слова на ICTV) медіа-тренер.

Андрій Куликов проводить тренінгАндрій Куликов проводить тренінг