Мамай після виборів цукру полтавцям не дасть, а обіцяний спорткомплекс добудує

Влада
Надія Труш26 листопада 2015 о 16:591421 Kolo.poltava.ua (Новини Полтави) Полтава, вул. Фрунзе, 65 +380532613245 Мамай після виборів цукру полтавцям не дасть, а обіцяний спорткомплекс добудує
Олександр Мамай обіцяє полтавцям, що до листопада 2016 року спортивний комплекс на Юрченка збудують.

спортивний комплексМамай обіцяє добудувати спортивний комплекс до листопада 2016 року. Фото – Ольги Правденко

Сьогодні, 26 листопада, після завершення першої сесії Полтавської міськради сьомого скликання міський голова Олександр Мамай заявив, що наступного 2016 року в місті запрацює спортивний комплекс.

Нагадаємо, 2012 року спортивно-оздоровчий комплекс-довгобуд депутати міської ради прийняли у комунальну власність. Тоді мер взяв будівництво під свою опіку, обіцяв що 2016 року спортивний заклад відкриє двері для полтавців. Будівельники слова мера брали під сумнів, мовляв, знадобиться більше часу. Та очільник міста переконаний, що завершити будівництво до листопада наступного року цілком реально.

– Прикро, що деякі кандидати на посаду міського голови і в депутати набагато завищували ціну цього спортивно-видовищного комплексу. Мені прикро, що деякі кандидати і 400, і 500 мільйонів називали. Однак хочу усіх заспокоїти: сума буде меншою, аніж 100 мільйонів гривень. Веду перемовини із депутатами Верховної Ради і не виключення, що в бюджет країни буде закладена невеличка сума, 10-30 мільйонів гривень, для того, щоб нам надійшли цільові кошти на добудову видовищного комплексу, – сказав Мамай.

Він упевнений, до листопада 2016 року будівництво спортивного комплексу буде завершено.

– Роботи ведуться повним ходом, ніхто не зупинявся ані на хвилину, – підкреслив.

Цукру не буде

А от про цукор від «Совісті України» полтавцям, схоже, доведеться забути.

– Наскільки мені відомо, що стосується роздачі цукру, вітання пенсіонерів із днем народження, весь рік усі без виключення пенсіонери, а їх трохи більше 80 тисяч, отримали ці подарунки. Тому повністю рік ми увесь закрили. Що стосується наступних років, будемо дивитися, – так відповів на запитання журналіста «Кола» Олександр Мамай.

Нагадаємо, під час передвиборчої кампанії полтавським пенсіонерам від імені Мамая та «Совісті України» вручали «цукрові подарунки» – по 8 кг цукру на руки. Його головний тепер уже екс-конкурент та депутат Полтавської міськради Андрій Матковський стежку до серця виборців топтав, роздаючи аптечки.

До теми: Олександр Мамай обіцяв збудувати новий спорткомплекс ще й у мікрорайоні Південний

Також читайте: Мамай: «Не хочу розколювати Полтаву, а жителів міста ламати через коліно» (ВІДЕО)

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter